Moogue 3D Logo Uploader° voor petten en trucker caps.

Ontwerp je eigen pet met je favoriete kleur door het uploaden van een logo, afbeelding of foto.

Product Trucker caps zijn hip en je ziet ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Praktisch iedere pet is van een opdruk voorzien. Wij zorgen ervoor dat uw petten online in 3D getoond worden en dat de klant zijn eigen logo kan uploaden, kleuren kan aanpassen enzovoort.

Doel van de 3D uploader Wij automatiseren met de combinatie van de Moogue 3D Uploader° en de Moogue 3D Configurator° het vaak eentonige werk van het maken van voorbeelden voor de klant. Ook hoeft een klant niet meer te wachten op een voorbeeld, want is realtime te zien op de website. Op die manier kan de klant heel gericht zijn ideale pet ontwerpen, zonder dat u eerst allerlei voorbeelden heeft gemaakt. Op deze manier maakt u meer marge op de verkoop.


Demonstratie

De Moogue 3D Uploader is perfecte voor de promotionele branche

Zet de Moogue 3D logo uploader in om het maken van verkoopafbeeldingen te automatiseren. Dit realiseren wij door de klant zijn eigen logo te laten uploaden en uw producten verder te configureren.


  • De klant maakt zijn eigen verkoopafbeeldingen
  • U komt pas in actie bij een order
  • 24/7 kan de klant zijn producten ontwerpen
  • 360° productview

Output configurator

Nadat een klant zijn unieke trucker cap heeft ontworpen en zijn gegevens achter heeft gelaten ontvangt hij per mail een PNG afbeelding uit meerdere hoeken van zijn pet. Er wordt gemaild vanuit uw domein, dus de klant heeft niet door dat vanuit Moogue wordt gedaan. Tevens kan er een reply op deze mail worden gedaan.


Probeer dit uit
Email Wij genereren automatisch gepersonaliseerde e-mails vanuit uw domein.
PNG afbeelding Wij genereren perfecte verkoopafbeeldingen van de door uw potentiële klanten ontworpen producten.

Speerpunten van de Moogue 3D Uploader°

Volledig responsive De 3D Uploader werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

3D Uploader volledig in de huisstijl Er wordt rekening gehouden met de huisstijl, kleuren en lettertypes van de bestaande website.

Geautomatiseerde email vanuit het domein van de klant Wij kunnen mailen vanuit het domein van onze opdrachtgever. Op die manier kan een klant ook reply sturen als er vragen zijn.

De Moogue 3D Uploader° is perfect geschikt voor de promotionele branche.

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.