3D configurator voor Hydraulische cilinders.

Cilinders zijn er in alle soorten en maten en voor vele verschillende toepassingen. Van graafmachines tot sluisdeuren, overal kom je ze tegen. Daarom is dit product zeer geschikt om in een 3D configurator te plaatsen.

Product Cilinders zijn bijna per definitie maatwerk of seriewerk. Dit moet echter wel tegen betaalbare prijzen. Dit kun je als bedrijf realiseren door het automatiseren van het repeterend sales en engineeringswerk door middel van een configurator. De configurator verbeeld de gehele catalogus en laat een klant in simpele stappen zijn cilinder ontwerpen. Vervolgens worden op basis van de gemaakte keuzes geheel geautomatiseerd de benodigde files gegenereerd.

Doel van de 3D configurator Het doel van de 3D configurator is om (potentiele) klanten zijn eigen cilinder te laten samenstellen zonder tussenkomst van een accountmanager. Door ook het repeterend engineeringswerk te automatiseren wordt er bespaard op mensenuren die elders in het bedrijf ingezet kunnen worden voor ingewikkeldere zaken.


Demonstratie

Oneindig veel verschillende configuraties

Voor een hydraulische cilinder zijn met name de perskracht en de slaglengte van belang. Afhankelijk van die variabelen kun je op basis van verschillende parameters de perfecte cilinder ontwerpen.


  • Diameter cilinder
  • Diameter boring
  • Lengte slag
  • Type aansluitingen
  • Locatie aansluitingen
  • Kleur

Output 3D configurator

Nadat de klant zijn op maat gemaakte kast heeft ontworpen en zijn gegevens achter heeft gelaten worden er geheel geautomatiseerd een rendering; een PDF met maatvoering en productiefiles gegenereert.


Probeer dit uit
PDF Maattekening Moogue genereert geheel automatisch een PDF met maatvoering en meerdere aanzichten.
Afbeelding Van de ontworpen cilinder wordt een afbeelding gerenderd, zodat de klant deze kan delen met bijvoorbeeld collega's.

PDF op maat gegenereerd.

PDF met maatvoering Alle maatvoering die noodzakelijk is staat erbij op de juiste schaal.

Geen handwerk is verleden tijd; Moogue genereert automatische de PDF op basis van de input van de klant in de configurator.

Meerdere aanzichten Meerdere aanzichten in 1 PDF is mogelijk, net als een isometrische view. Uiteraard met uw logo op de tekening.

Laat de klant zijn perfecte cilinder ontwerpen en Moogue genereert volledig automatische een PDF maattekening, afbeelding en productiefiles.

Sebas Okkerman

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.