QLoods

QLoods verkoopt maatwerk zelfbouwloodsen, geheel naar wens van de klant.

Product QLoods is gespecialiseerd in het verkopen van maatwerk zelfbouwloodsen. Afhankelijk van de wens van de klant kan er gekozen worden uit verschillende staalconstructies en vele verschillende opties. De loodsen worden op centimeter niveau op maat geleverd. Desgewenst kan QLoods de loods ook turn key op locatie plaatsen.

Doel van de 3D viewer Het doel is om potentiele klanten door middel van de 3D viewer en beter beeld te geven van de wijze van monteren van de staalconstructies.


Demonstratie

De staalconstructies in 3D bekijken

Waar QLoods in het verleden 2d tekeningen gebruikte om de klant in de verkoopfase te laten zien hoe de staalconstructies in elkaar zitten, is het door de 3D viewer van Moogue mogelijk geworden om de klant op zijn eigen pc de contructie in 3D te laten bekijken. Op deze manier wordt het voor een potentiele klant veel tastbaarder hoe de staalconstructie gemonteerd dient te worden.

Kortom; Bekijk de staal constructie van alle zijden.


  • 3D product view
  • Zoomen totdat je de bouten en moeren kunt zien
  • Verschillende kleuren voor verschillende onderdelen
  • Pannen
  • Zoomen
  • Roteren

Output configurator

Het is mogelijk om een Excel export te maken van de parameters van de specifieke staalcontructie. Dit levert Moogue geheel geautomatiseerd aan.


Probeer dit uit
Excel Geheel geautomatiseerd wordt er een Excel gegenereerd met de door QLoods gewenste informatie. Deze kan vervolgens ingeladen worden in de bestaande systemen.

Speerpunten van deze configurator.

Volledig responsive De configurator werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

De klant in 3D de constructie laten zien Pannen; Zoomen; Roteren

Bij dit project komt precies tot zijn recht waar Moogue voor staat; Het automatiseren van de repeterende sales- en engineeringswerkzaamheden.

Thomas van Dam - Moogue

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.