Moogue 3D Engineering

De basis van onze 3D configurators ligt in het 3D tekenen van producten. Deze kennis zetten wij regelmatig in voor unieke projecten voor onze opdrachtgevers. Zie hieronder een overzicht van engineerings projecten die wij uitgevoerd hebben. Heb je unieke wensen, neem gerust contact op.

3D Bedrijfslogo Kwakkenbos BV

Voor bouwbedrijf Kwakkenbos B.V. uit Harmelen hebben wij hun logo 12 meter breed in 3D uitgewerkt en in de tuin voor het pand geplaatst. Geheel in stijl met het gebouw, precies zoals de architect het bedacht heeft.

3D Logo Wildlands

Voor Leisure Expert Group hebben wij het logo van hun opdrachtgever Wildlands in 3D uitgetekend en vervolgens 3D geprint.

Make up displays Get Styled

Voor Get Styled hebben wij in een bestaande display nieuwe inserts gemaakt voor een nieuwe make up lijn. De inserts zijn van wit glanzend kunststof.

3D stekkers en stopcontacten

Voor een project van RRG Design hebben wij stekkers en stopcontacent in 3D uitgewerkt en 3D geprint. De stopcontacten hebben een afmeting van 15cm x 15 cm.

3D Luc4me Bank

Luc4me is producent van betonnen buiten meubilair. 1 van hun producten hebben wij in 3D uitgetekend en als miniatuur laten 3D printen.