3D logo Configurator koffiemokken

Wij krijgen regelmatig de vraag of het ook mogelijk is om online een bedrijfslogo of afbeelding te uploaden op een 3D model. Daarom hebben wij hiervan een 3D model online gezet.

Product Net als koffiemokken zijn er zeer veel andere type producten die voorzien worden van bedrijfslogo's. Om tot een goed resultaat te komen wordt er vaak veel voorbeelden opgemaakt, aangepast en gemaild. De klant verwacht echter wel dat dit tegen betaalbare prijzen gedaan wordt. Dit kun je als verkoper realiseren door het automatiseren van het repeterend sales en ontwerpwerk door middel van een online 3D uploader/configurator.

Doel van de 3D uploader Het doel van de configurator is het automatiseren van repterend sales en tekenwerk en het in 3D visualiseren van het product. Op deze manier kan een potentiele klant heel gericht zijn ideale koffiemok ontwerpen, zonder dat u eerst allerlei voorbeelden heeft gemaakt. Op deze manier kunt u met minder mensen meer omzet genereren.

Demonstratie

Veel verschillende mogelijkheden en direct real time het logo in 3D zichtbaar

Zelf online in 3D je eigen koffiemok ontwerpen? Dat is mogelijk met de Moogue 3D uploader. Niet meer wachten op een voorbeeld per mail, maar direct realtime zien hoe het eruit gaat zien.

  • Kleur van de mok
  • Type mok
  • Logo uploaden
  • Foto uploaden

Output 3D Uploader

Nadat een klant zijn perfecte koffiemok heeft ontworpen en zijn gegevens achter heeft gelaten ontvangt hij per mail een afbeelding en eventueel een offerte. Er wordt gemaild vanuit uw domein, dus de klant heeft niet door dat vanuit Moogue wordt gedaan. Tevens kan er een reply op deze mail worden gedaan.

Probeer dit nu
 email-icon-3d-product-configurator

Autmatische email

Automatisch wordt er een gepersonaliseerde mail verzonden naar de klant, met daarin alle ingevoerde gegevens. Daarna volgt een tweede mail met een afbeelding en eventueel een offerte. Onze opdrachtgever staat uiteraard in de bcc, zodat er contact opgenomen kan worden.

Afbeelding van de ontworpen mok

Per mail ontvangt de klant een PNG van de ontworpen koffiemok. Dit maakt het makkelijk om het intern te delen met bijvoorbeeld collega's.

Connectie met webshop, CRM, PDM & ERP.

Uiteraard kan de configurator gelinkt worden aan uw webshop. Afhankelijk van het type webshop kan dit op meestal op basis van url. Indien noodzakelijk kunnen wij ook linken met andere pakketten op basis van XML.

Speerpunten van deze 3D uploader

Klant ontvangt een afbeelding van zijn ontworpen mok Geheel geautomatiseerd ontvangt de klant per email een afbeelding van zijn ontworpen mok. Op deze manier heeft kan de klant zijn unieke ontwerp delen met andere mensen. Het genereren van deze files gaat geheel automatisch.

Volledig responsive De configurator werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

Configurator volledig in de huisstijl Er wordt rekening gehouden met de huisstijl, kleuren en lettertypes van de bestaande website.

In 3D het product bekijken binnen de website De blokhutten kunnen geheel in 3D bekeken en ontworpen worden op welke website u maar wenst.

Geautomatiseerde email vanuit het domein van de klant Wij kunnen mailen vanuit het domein van onze opdrachtgever. Op die manier kan een klant ook reply sturen als er vragen zijn.

Online prijscalculatie Op basis van de gemaakte keuzes wordt direct de verkoopprijs getoond.

Heeft u een ander product dat u online in 3D wilt visualiseren met de mogelijkheid tot uploaden van een logo, foto of afbeelding? Neem gerust contact met ons op!

Sebas Okkerman

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.