Beheer uw configurator met het Moogue Dashboard

Moogue Dashboard°

Wij hebben het Moogue Dashboard ontwikkeld om onze opdrachtgevers meer zaken zelf te laten beheren.

Aanpassingen die u zelf kunt en wilt doen Wij kunnen uw configurator koppelen aan uw persoonlijke dashboard; Het Moogue Dashboard. Het Moogue Dashboard is een online omgeving waar u alleen zelf bij kunt met een inlognaam en wachtwoord. Hier kunt u allerlei wijzigingen aan de configurator zelf doorvoeren. Denk hierbij aan teksten, vertalingen, prijzen, afbeeldingen enzovoorts. Ook is het mogelijk dat uw order geschiedenis zichtbaar wordt.

Inzicht in uw orders / offertes Alle orders of offertes met bijbehorende klantgegevens, productgegevens en files kunnen in het dashboard geplaatst worden. Op die manier heeft u al uw klant gegevens op 1 handige plek bij elkaar. De files zijn te downloaden zodat u ze ten alle tijden kunt gebruiken.

Voordelen Het grote voordeel is dat u 24/7 wijzigingen door kunt voeren, zonder dat u ons nodig heeft. U heeft grip op uw 3D configurator. Ook kunt u 24/7 uw orders en aanvragen bekijken inclusief de bijbehorende (productie)files.

Demonstratie

Wat kan er allemaal in het Dashboard° ?

Wanneer je vaak wijzigingen aan wilt brengen in de 3D configurator kun je dit beter zelf doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prijzen en teksten.

Daarnaast kun je in het Dashboard je order(historie) beheren met alle output files die wij gegenereerd hebben. Op deze manier kun je snel en efficient met je orders en/of offerte aanvragen aan de slag.

Kortom; Zelf het beheer over je 3D configurator zonder tussenkomst van derden.

  • Verlichting & kleuren 3D beeld
  • Prijzen beheren
  • Kortingen dealers beheren
  • Teksten beheren
  • Orders & aanvragen beheren
  • Gegenereerde files downloaden
  • Rollen van medewerkers beheren
Order 3D configurator

Wanneer is het Dashboard° handig voor mij?

Als je vaak wijzigingen aan wilt brengen in de configurator kun je dit beter zelf doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prijzen en teksten.

Daarnaast kun je in het Dashboard je order(historie) beheren met alle output files die wij gegenereerd hebben. Op deze manier kun je snel en efficient met je orders en/of offerte aanvragen aan de slag.

Kortom; Zelf het beheer over je 3D configurator zonder tussenkomst van derden.

Probeer dit nu

Dashboard 3D beeld

Hier kunt u de belichting en kleuren van de 3D modellen aanpassen. Ook effecten als schaduwen en glans zijn te beheren.

Dashboard afbeeldingen / icoontjes

Iedere knop in de configurator heeft een afbeelding. In het Dashboard kun je ze makkelijk aanpassen, bijvoorbeeld bij een nieuwe huisstijl.

Dashboard prijzen / valuta

Wijzigt de prijs van de producten? Krijgt een dealer een andere korting? Verkoopt u in meerdere valuta? Hier regel je het allemaal zelf!

Dasboard teksten

Teksten aanpassen kun je heel makkelijk zelf in het Dashboard teksten. Hetzelfde geldt voor het maken van vertalingen.

Speerpunten van het Dashboard°

Stel zelf de verlichting en kleuren van het 3D beeld in Er is heel veel mogelijk qua belichting van het 3D beeld. Je weet zelf als geen ander hoe je je product wilt presenteren. Kleuren, schaduw, verlichting, glas; je kunt het zelf regelen in het dashboard.

24/7 inzicht in de 3D configurator Het Moogue Dashboard° is webbased en daardoor overal waar een internetverbinding is te openen, waar je je ook ter wereld bevindt.

Het Moogue Dashboard° is vanuit de wens van onze opdrachtgevers ontwikkelt om zelf meer invloed op en inzicht in de 3D configurator te krijgen.

Team developers Moogue

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.