COMPLETE VRIJHEID

Moogue gelooft in een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zijn eigen producten te ontwerpen.

Ons verhaal

Moogue [Mook] is in 2013 opgericht door 2 ondernemers en werkt inmiddels met een team van programmeurs en 3D tekenaars.

Het doel van Moogue is unieke producten voor iedereen toegankelijk te maken tegen een betaalbare prijs. Dit realiseren we door gebruiksvriendelijke product configurators te bouwen die werken in elke browser, op elke device. Geen plugins of apps downloaden dus. Met dat in ons hoofd hebben wij de - Moogue 3D Configurator - ontwikkeld.

Wij hebben vanaf het begin ingezet op 3D configurators. Op deze manier tonen we geen 'plaatjes' maar echte producten die je van alle kanten kunt bekijken inclusief in en uit zoomen.

Deze configurators bouwen we voor onze eigen producten, maar ook voor andere bedrijven met een mooi product. De gebruikers hebben niet door dat op de achtergrond het platform van Moogue gebruikt wordt.

Dit is uiteraard gebruiksvriendelijker, maar veel belangrijker is dat we daardoor ook geautomatiseerd de productiefiles kunnen genereren die nodig zijn om het product te maken. Op deze manier kan maatwerk worden aangeboden tegen prijzen die kunnen concurreren met massa productie.

ARE YOU MOOGUE?

De ontwikkeling van Moogue gaat razendsnel. Daarom zijn wij constant op zoek naar talentvolle mensen die snappen waar het in de wereld van morgen om draait. Heb je interesse in een baan of stage? Bekijk dan onze vacature pagina.

Bekijk onze vacatures

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.