3D Product Configurator

Moogue is gespecialiseerd in het bouwen van online 3D product Configurators. Dit kan uiteraard ook voor uw product in uw website. Als output genereerd de 3D configurat geheel geautomatiseerd afbeeldingen, maattekenigen, plattegronden en PDF offertes met prijzen.

Bekijk hieronder een aantal van de door ons gerealiseerde 3D product configurators en probeer ze zelf uit!

3D Product Configurator maatwerk bedrijfshallen Finish Building NEW

Voor Finish Building hebben wij in de Wordpress website een 3D product configurator gebouwd zodat potentiele klanten hun unieke bedrijfshal kunnen ontwerpen.

3D Configurator maatwerk overkappingen Toplawood

Voor Toplawood heeft Moogue een 3D product configurator ontwikkeld zodat potentiele klanten hun maatwerk houten buitenverblijf kunnen ontwerpen

3D Configurator douglas overkappingen Roenhorst

Voor Houthandel Roenhorst hebben wij verschillende modellen douglas overkappingen in een 3D configurator in hun website gebouwd.

3D joystick configurator Batenburg Mechatronica

Voor Batenburg Mechatronica hebben we een 3D product configurator gebouwd waarmee hun klanten online zelf hun ideale Gessman joystick kunnen samenstellen.

3D configurator Deurop waterdichte RVS kasten

Met de door Moogue gebouwde 3D product configurator kan iedereen zelf online een waterdichte RVS kast van Deurop ontwerpen en bestellen.

3D Configurator zelfbouw loodsen QLoods

Voor QLoods hebben we een 3D configurator gebouwd zodat potentiele klanten online hun perfecte loods kunnen ontwerpen

Demo project: 3D Product Configurator tafels

Ontwerp je unieke houten en betonnen tafels met stoelen of banken in de 3D product configurator van Moogue

Demo project: Online 3D Kast Configurator

Bouw je eigen 3D kast configurator met het Moogue 3D configurator platform.

Configurator bedrijfspanden De Koning Bedrijfsmakelaars

Voor een nieuwbouwproject voor bedrijfspanden in Bergambacht hebben wij in samenwerking met de architect, makelaar en ontwikkelaar een configurator gebouwd waarmee een geinteresseerde zijn ideale bedrijfspand kan ontwerpen.

3D configurator voor 3D print telefoonhoesjes

Ontwerp je eigen hoesje en wij 3D printen hem voor je! Je kunt je hoesje ontwerpen door een keuze te maken uit de afbeeldingen, achtergrondpatronen, je favoriete kleur en uiteraard je unieke tekst op de zijkant.

3D configurator tekst sleutelhangers

Ontwerp met deze 3D configurator online je sleutelhanger met je naam of unieke tekst, kies je favoriete kleur en geef hem een twist. Vervolgens wordt hij 3D geprint.

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.