De Koning Bedrijfsmakelaars

Project De Smederij Bergambacht

De Koning Bedrijfsmakelaars is een actieve bedrijfsmakelaar in 'Het Groene Hart' met zijn hoofdkantoor in Woerden.

Product Voor een nieuwbouwproject voor bedrijfspanden in Bergambacht hebben wij in samenwerking met de architect, makelaar en ontwikkelaar een configurator gebouwd waarmee een geinteresseerde zijn ideale bedrijfspand kan ontwerpen. De configurator is geintegreerd in de projectwebsite van het project 'De Smederij'.

Doel van de configurator Bij het verkopen van nieuwbouw woningen wordt voor potentiele kopers altijd het eindproduct, de woning, verbeeld. Bij bedrijfspanden is dit lang niet altijd gebruikelijk; de ontwikkelaar biedt een stuk grond aan met het bestemmingsplan en daar mag een geinteresseerde met zijn architect mee aan de slag. Op deze manier zorg je voor lange optie periodes omdat een bedrijf pas een hypotheek offerte van de bank ontvangt bij een onherroepelijke bouwvergunning en een getekende offerte van een aannemer. En daar zijn tekeningen van de arcitect voor nodig die binnen het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan passen.

Om dit traject te verkorten heeft de ontwikkelaar een architect opdracht gegevens om verschillende varianten uit te werken die passen binnen de eisen van de gemeente. Daarnaast heeft een bouwcalculator voor iedere optie een richtprijs opgesteld. Op deze manier ziet een geinteresseerde direct of hij zijn ideale bedrijfspand hier kan bouwen en kan direct een hypotheekaanvraag ingedient worden en weten koper en verkoper veel sneller of het een succes kan worden.

Demonstratie

39.936 verschillende bedrijfpanden, ontwerp je ideale pand!

De meeste essentiele keuzes die bedrijven zullen maken is de oppervlakte van de bedrijfshal en de oppervlakte van het kantoor dat nodig is om aan de vraag van de bedrijfsvoering met eventuele groeiambities te kunnen voldoen. Daarnaast kun je je bedrijfspand helemaal naar wens afbouwen.

Kortom; Configureer je perfecte bedrijfshal.

  • 4 formaten bedrijfshallen
  • 13 formaten footprint kantoor
  • 1/2/3 bouwlagen kantoor
  • Afwijkende indeling kantoor
  • 4 kleuren metselwerk
  • Wel/geen dakkoepel
  • Wel/geen overheaddeur zijkant
  • Wel/geen luifel
  • Wel/geen entresolvloer
  • Wel/geen borstwering bedrijfshal

Output configurator

Nadat een klant zijn ideale bedrijfspand heeft ontworpen en zijn gegevens achter heeft gelaten ontvangt hij per mail een rendering en plattegrond van het ontworpen bedrijfspand. Er wordt gemaild vanuit het domein van de makelaar, dus de klant heeft niet door dat vanuit Moogue wordt gedaan. Tevens kan er een reply op deze mail worden gedaan.

Probeer dit nu
 email-icon-3d-product-configurator

Email

Automatisch wordt er een gepersonaliseerde mail verzonden naar de klant, met daarin alle ingevoerde gegevens. Tevens is een rendering + plattegrond van het ontworpen bedrijfspand toegevoegd.

JPG

Aan de email worden JPG's van het ontworpen pand met bijbehorende plattegrond toegevoegd.

Speerpunten van deze configurator

Volledig responsive De configurator werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

Configurator in de huisstijl op de website van de opdrachtgever Er is rekening gehouden met de huisstijl, kleuren en lettertypes van de bestaande website.

Geautomatiseerde email vanuit het domein van de klant Wij kunnen mailen vanuit het domein van onze opdrachtgever. Op die manier kan een klant ook reply sturen als er vragen zijn.

Renderingen + plattegrond bij de email Aan de mail worden JPG's van het ontworpen pand en een plattegrond toegevoegd.

Naast het visualiseren van het eindproduct heb ik ervaren dat wanneer je mensen keuzes geeft ze veelal kiezen voor meer en duurdere opties. In de meeste gevallen lijdt een configurator tot hogere meerwerk opbrengsten.

Jacques de Koning - De Koning Bedrijfsmakelaars

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.