3D Configurator Bedrijfsloodsen Finish Building

Finish Building

Finish Building is onderdeel van de Finish Profiles Group en verkoopt door heel Nederland en Belgie maatwerk bedrijfshallen.

Product Finish Building legt zich toe op het produceren en verkopen van maatwerk bedrijfshallen en loodsen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. De loodsen zijn op milimeter niveau te ontwerpen.

Doel van de 3D configurator Met de 3D configurator kunnen potentiele klanten zelf hun eigen loods te laten ontwerpen. Daarnaast wordt de 3D configurator ook gebruikt door de salesmensen om snel een offerte te kunnen maken. Door dit te automatiseren ziet de klant real time hoe zijn loods eruit gaat zien. Dit scheelt heel erg veel tijd in het maken van voorbeelden, aangezien de klant dit nu zelf kan.


Demonstratie

Oneindig veel verschillen bedrijfshallen te configureren

Doordat je op milimeter niveau de lengte, de breedte, de goothoogte en ook nog eens de dakhelling in kunt voeren zijn er oneindig veel bedrijfshallen te configureren. Vervolgens kun je je hem helemaal finetunen door de gevels, het dak en de overheaddeuren en loopdeuren te personaliseren.


  • Lengte per cm
  • Breedte per cm
  • Goothoogte in cm
  • 5x dakhelling
  • Kleur gevel
  • 3x type dak
  • Kleur dak
  • Toevoegen overheaddeuren
  • Toevoegen loopdeuren
interface 3d configurator bedrijfsloodsen

Output 3D configurator

Wanneer er een bedrijfshal ontworpen is, wil je ook de data van het ontwerp hebben. Geheel geautomatiseerd wordt er daarom een Excel file met alle parameters opgebouwd. Tevens wordt de data in SalesForce geschoten zodat de salesafdeling ermee aan de slag kan.


Probeer dit uit
Email Moogue stuurt geautomatiseerd een email naar Finish Building met daarin PNG's en een Excel. Lees hier meer over bij de betreffende file types.
Excel file met data Geautomatiseerd wordt er een Excel file opgebouwd met daarin alle parameters van betreffende aanvraag. Zowel NAW gegevens als de parameters van de geconfigureerde loods.
PNG afbeeldingen Geheel geautomatiseerd genereren wij een 3D aanzicht en van iedere gevel een orthographic aanzicht van de ontworpen bedrijfsruimte. Deze worden gebruikt in het offerte traject.
gevelaanzichten 3d Configurator

Speerpunten van deze configurator.

Automatische PNG afbeeldingen op basis van de gemaakte configuratie Geheel geautomatiseerd genereren wij een 3D aanzicht en van iedere gevel een orthographic aanzicht van de ontworpen QLoods. Deze worden gebruikt in het offerte traject. Hier komen geen mensenhanden meer aan te pas.

Volledig responsive De configurator werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

Configurator volledig in de huisstijl Er is rekening gehouden met de huisstijl, kleuren en lettertypes van de bestaande website.

In 3D het product bekijken binnen de website De bedrijfshal kan rondom in 3D bekeken en ontworpen worden op de website van Finish Building.

Geautomatiseerde email Wij verzenden geautomatiseerd via de email naar Finish Building.

"De grootste uitdaging bij deze 3D configurator was het positioneren van de overheaddeuren. Deze kunnen op alle locaties in de gevel staan en ook aangepast worden qua hoogte, breedte en kleur"

Thijs Vernooij - Moogue

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.