Demo 3D Tafel Configurator

Configureer je unieke tafel met onze 3D tafel configurator.

Product De luxe buitenverblijven van Toplawood Nederland zijn er in vele modellen en kenmerken zich door de hoogwaardige afwerking en vele maatvoeringen, kleuren en opties. Hierdoor zijn er zeer veel verschillende buitenverblijven te configureren.

Doel van de 3D configurator Moogue gelooft in een wereld waarin iedereen de vrijheid heeft om zijn eigen producten te ontwerpen. Wij helpen bedrijven om hun klanten deze vrijheid geven door middel van data gedreven 3D configurators.

Om de mogelijkheden te laten zien hebben wij deze demo ontwikkelt, laat u inspireren voor uw product!


Demonstratie

Augmented Reality

Wanneer je de 3D Configurator met je telefoon of tablet opent dan kun je de ontworpen tafel met AR in de ruimte plaatsen. Op die manier kun je zien of hij mooi in je interieur past.

Rechts zie je de tafel geprojecteerd in het Moogue kantoor..


  • Augmented Reality
3d product configurator AR augmented reality

Parameters tafels

U kunt de tafel zou configureren dat hij helemaal uniek wordt. Er zijn meer dan 250.000.000 verschillende tafels te ontwerpen! Voor ieder wat wils.


Probeer dit uit
Vorm
Vorm De variaties in de vorm zitten in het het blad van de tafel. Moglijkheden zijn rond, ovaal, vierkant en rechthoekig
Maatvoering
Formaat Van iedere tafel vorm kun je de maatvoering op de milimeter nauwkeurig aanpassen. Lengte, breedte en dikte van het blad.
Materiaal
Materiaal Je kunt kiezen uit hout of beton als materiaal voor je tafel.
Kleuren
Kleuren Bij ieder materiaal type zijn meerdere kleurstellingen mogelijk.
Rand van de tafel De rand van de tafel is er in 2 opties; Recht en schuin.
Poten Er is keuze uit 3 type tafelpoten: Vierkant, kruis en schaar. Elke tafelpoot is in 3 kleuren te kiezen.
Zitten Er is keuze uit 2 banken of kuipstoelen. De banken nemen automatisch de instelling van de tafel over qua poten en kleuren. De kleuren van de stoelen kunnen in 3 varianten uitgevoerd worden.

Speerpunten van deze 3D product configurator.

Laadsnelheid Om goed te kunnen werken in de browser is het van cruciaal belang dat de snelheid van de 3D product configurator optimaal is. Bij het gehele project is dit het belangrijkste uitgangspunt geweest.

Super makkelijk en snel je perfecte tafel ontwerpen in 3D in de browser!

Lucas

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.