QLoods

QLoods verkoopt door heel Nederland en Belgie maatwerk zelfbouwloodsen, geheel naar wens van de klant.

Product QLoods is gespecialiseerd in het verkopen van maatwerk zelfbouwloodsen. Afhankelijk van de wens van de klant kan er gekozen worden uit verschillende staalconstructies en vele verschillende opties. De loodsen worden op centimeter niveau op maat geleverd. Desgewenst kan QLoods de loods ook turn key op locatie plaatsen.

Doel van de 3D configurator Het doel is om potentiele klanten zelf hun eigen loods te laten ontwerpen. Door dit te automatiseren ziet de klant real time hoe zijn loods eruit gaat zien. Dit scheelt QLoods heel erg veel tijd in het maken van voorbeelden, zonder dat er al een order is. De parameters van de ontworpen loods worden aangeleverd in een Excel file, waarmee QLoods geautomatiseerd een offerte genereerd voor de potentiele klant.


Demonstratie

Meer dan 8.000.000 verschillende loodsen

Je begint uiteraard met het invoeren van de gewenste maten. De lengte, de breedte, de goothoogte en de dakhelling kunnen allen ingevoerd worden. Vervolgens kies je de kleuren van de gevel en het dak. De laatste stap is het plaatsen van overheaddeuren en loopdeuren in de verschillende gevels. Je maakt je loods af met het toevoegen van opties zoals een dakgoot.

Kortom; Ontwerp je perfecte Loods!.


  • Lengte per cm
  • Breedte per cm
  • Goothoogte in cm
  • 5x dakhelling
  • Kleur gevel
  • 3x type dak
  • Kleur dak
  • Toevoegen overheaddeuren
  • Toevoegen loopdeuren
3d configurator loods 3d op tablet

Output 3D configurator

Nadat de potentiele klant zijn perfecte loods ontworpen heeft wil hij uiteraard zo snel mogelijk een offerte ontvangen. Moogue stuurt geautomatiseerd een email naar QLoods met daarin PNG's en een Excel. Hiermee kan QLoods direct een offerte opmaken.


Probeer dit uit
Email Moogue stuurt geautomatiseerd een email naar QLoods met daarin PNG's en een Excel. Lees hier meer over bij de betreffende file types.
Excel file met data Geautomatiseerd wordt er een Excel file opgebouwd met daarin alle parameters van betreffende aanvraag. Zowel NAW gegevens als de parameters van de geconfigureerde loods. Deze Excel gebruikt QLoods om geautomatiseerd een gepersonaliseerde offerte te genereren.
PNG afbeeldingen Geheel geautomatiseerd genereren wij een 3D aanzicht en van iedere gevel een orthographic aanzicht van de ontworpen QLoods. Deze worden gebruikt in het offerte traject.
3d configurator werking sectionaaldeuren en loopdeuren verplaatsen loods

Speerpunten van deze configurator.

Automatische PNG afbeeldingen op basis van de gemaakte configuratie Geheel geautomatiseerd genereren wij een 3D aanzicht en van iedere gevel een orthographic aanzicht van de ontworpen QLoods. Deze worden gebruikt in het offerte traject. Hier komen geen mensenhanden meer aan te pas.

Volledig responsive De configurator werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

Configurator volledig in de huisstijl Er is rekening gehouden met de huisstijl, kleuren en lettertypes van de bestaande website.

In 3D het product bekijken binnen de website De loodsen kunnen rondoml in 3D bekeken en ontworpen worden op de website van QLoods.

Geautomatiseerde email Wij verzenden geautomatiseerd via de email naar QLoods.

"De grootste uitdaging bij deze 3D configurator was het positioneren van de overheaddeuren. Deze kunnen op alle locaties in de gevel staan en ook aangepast worden qua hoogte, breedte en kleur"

Thijs Vernooij - Moogue

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.