QLoods

QLoods verkoopt door heel Nederland en Belgie maatwerk zelfbouwloodsen, geheel naar wens van de klant.

Product QLoods is gespecialiseerd in het verkopen van maatwerk zelfbouwloodsen. Afhankelijk van de wens van de klant kan er gekozen worden uit verschillende staalconstructies en vele verschillende opties. De loodsen worden op centimeter niveau op maat geleverd. Desgewenst kan QLoods de loods ook turn key op locatie plaatsen.

Doel van de 3D configurator Het doel is om potentiele klanten zelf hun eigen loods te laten ontwerpen. Door dit te automatiseren ziet de klant real time hoe zijn loods eruit gaat zien. Dit scheelt QLoods heel erg veel tijd in het maken van voorbeelden, zonder dat er al een order is. De parameters van de ontworpen loods worden aangeleverd in een Excel file, waarmee QLoods geautomatiseerd een offerte genereerd voor de potentiele klant.

Demonstratie

Meer dan 8.000.000 verschillende loodsen

Je begint uiteraard met het invoeren van de gewenste maten. De lengte, de breedte, de goothoogte en de dakhelling kunnen allen ingevoerd worden. Vervolgens kies je de kleuren van de gevel en het dak. De laatste stap is het plaatsen van overheaddeuren en loopdeuren in de verschillende gevels. Je maakt je loods af met het toevoegen van opties zoals een dakgoot.

Kortom; Ontwerp je perfecte Loods!.

  • Lengte per cm
  • Breedte per cm
  • Goothoogte in cm
  • 5x dakhelling
  • Kleur gevel
  • 3x type dak
  • Kleur dak
  • Toevoegen overheaddeuren
  • Toevoegen loopdeuren
3D configurator met plattegrond tekening voorzien van maatvoering

Output 3D configurator

Nadat de potentiele klant zijn perfecte loods ontworpen heeft ontvangt hij direct een email met daarin de PDF offerte en renderingen van zijn ontworpen loods. Dit mailt Moogue vanuit het mailadres van QLoods naar de aanvragen. Tevens wordt de aanvraag met een API naar het CRM pakket van QLoods gestuurd zodat zij van daaruit de verkoop op kunnen pakken.

Probeer dit nu
 email-icon-3d-product-configurator

Email

Moogue stuurt geautomatiseerd een email naar de aanvrager van de offerte van QLoods met daarin downloadbaar PNG's en de PDF offerte. Lees hieronder meer over bij de betreffende file types.

 excel-icon-3d-product-configurator

Excel file met data

Geautomatiseerd wordt er een Excel file opgebouwd met daarin alle parameters van betreffende aanvraag. Zowel NAW gegevens als de parameters van de geconfigureerde loods. Deze Excel gebruikt QLoods om geautomatiseerd een gepersonaliseerde offerte te genereren.

PNG afbeeldingen

Geheel geautomatiseerd genereren wij een 3D aanzicht en van iedere gevel een orthographic aanzicht van de ontworpen QLoods. Deze worden gebruikt in het offerte traject.

PDF offerte

Geheel geautomatiseerd wordt er een PDF offerte gegenereerd met daarin alle parameters van de ontworpen loods en de bijbehorende prijs.

API

Er is een connectie met de sales/lead software applicatie tot stand gebracht op basis van een API. Op deze manier worden de offertes uit de 3D configurator direct in het sales pakket geschoten en kan de accountmanager ermee aan de slag.

 prijscalculatie-3d-product-configurator

Real time prijs calculatie

Op basis van de gemaakte keuzes wordt real time de prijs van de ontworpen loods berekend.

3d configurator werking sectionaaldeuren en loopdeuren verplaatsen loods

Speerpunten van deze configurator.

Automatische PNG afbeeldingen op basis van de gemaakte configuratie Geheel geautomatiseerd genereren wij een 3D aanzicht en van iedere gevel een orthographic aanzicht van de ontworpen QLoods. Deze worden gebruikt in het offerte traject. Hier komen geen mensenhanden meer aan te pas.

Volledig responsive De configurator werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

Configurator volledig in de huisstijl Er is rekening gehouden met de huisstijl, kleuren en lettertypes van de bestaande website.

In 3D het product bekijken binnen de website De loodsen kunnen rondoml in 3D bekeken en ontworpen worden op de website van QLoods.

Geautomatiseerde email Wij verzenden geautomatiseerd via de email naar QLoods.

"De grootste uitdaging bij deze 3D configurator was het positioneren van de overheaddeuren. Deze kunnen op alle locaties in de gevel staan en ook aangepast worden qua hoogte, breedte en kleur"

Thijs Vernooij - Moogue

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.