Batenburg Mechatronica

Batenburg Mechatronica is één van de loten aan de stam van het 900 medewerkers tellende Batenburg concern met zijn roots in Rotterdam.

Product Batenburg Mechatronica is dealer met de joysticks van Gesmann, welke naar de wensen van de gebruiker worden geproduceerd. Deze maatwerk joysticks worden onder andere toegepast in baggerboten, cruiseschepen, containerterminals enz.

Doel van de 3D configurator Het doel van de 3D configurator is geweest om de vuistdikke, papieren, catalogus te digitaliseren. In het verleden ging een accountmanager met deze catalogus langs de klant om zijn wensen te bespreken. Vervolgens werd hier handmatig een STEP file van gemaakt welke vervolgens naar de klant gemaild werd. En dit net zo vaak totdat de joystick naar wens was. Nu ontwerpt de klant online zijn eigen joystick en ontvangt vervolgens geautomatiseerd de juiste STEP file in zijn mail. Net zo vaak totdat deze helemaal naar wens is en besteld wordt..!

Demonstratie

Meer dan 1.600 verschillende joysticks

De basiskeuze is de keuze voor een handgreep. Binnen deze handgreep is het mogelijk om op vaste posities knoppen te selecteren die voor jouw machine nodig zijn. Om het visueel duidelijker te maken kunnen een aantal veel voorkomende knoppen voorzien worden van verschillende kleuren.

Kortom; Configureer je unieke joystick.

  • 8 type handgrepen
  • Meerdere posities
  • Meerdere knoppen per positie
  • Grote knoppen beslaan meerdere posities tegelijk
  • Verschillende kleuren per knop

Output configurator

Nadat een klant zijn perfecte joystick heeft ontworpen en zijn gegevens achter heeft gelaten ontvangt hij per mail een STEP file van de desbetreffende joystick. Er wordt gemaild vanuit het domein van Batenburg, dus de klant heeft niet door dat vanuit Moogue wordt gedaan. Tevens kan er een reply op deze mail worden gedaan.

Probeer dit nu

*.STEP file

Om de joystick in de het ontwerp van de cabine van bijvoorbeeld het cruiseschip te kunnen zetten is er een STEP file nodig. Wij genereren voor Batenburg Mechatronica geheel geautomatiseerd de STEP files van de door de klant ontworpen joystick.

 email-icon-3d-product-configurator

Automatische Email

Automatisch wordt er een gepersonaliseerde mail verzonden naar de klant, met daarin alle ingevoerde gegevens. Daarna volgt een tweede mail met de *.STEP file en de PNG afbeelding. Onze opdrachtgever staat uiteraard in de bcc, zodat er contact opgenomen kan worden.

PNG afbeelding

Niet iedereen heeft 3D tekenpakket op zijn pc of zijn telefoon staan waarmee hij een STEP file kan bekijken. Daarom sturen wij ook een PNG mee van de ontworpen joystick.

Speerpunten van deze configurator.

Klant ontvangt 3D STEP file van zijn ontworpen joystick Geheel geautomatiseerd ontvangt de klant per email zijn ontworpen joystick als STEP file. Op deze manier heeft kan de klant zijn unieke joystick in de 3D tekening van de machine plaatsten waarin de joystick dient te komen. Hier komen geen mensenhanden meer aan te pas.

Volledig responsive De configurator werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

Configurator volledig in de huisstijl Er is rekening gehouden met de huisstijl, kleuren en lettertypes van de bestaande website.

In 3D het product bekijken binnen de website De joysticks kunnen geheel in 3D bekeken en ontworpen worden op de website van Batenburg Mechatronica.

Geautomatiseerde email vanuit het domein van de klant Wij kunnen mailen vanuit het domein van onze opdrachtgever. Op die manier kan een klant ook reply sturen als er vragen zijn.

Bij dit project komt precies tot zijn recht waar Moogue voor staat; Het automatiseren van de repeterende sales- en engineeringswerkzaamheden.

Sebas Okkerman - Moogue

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.