3DprintTelefoonhoesje.nl

3DprintTelefoonhoesje.nl is een demonstratie webshop geweest van Moogue om te laten zien wat er mogelijk is. Deze webshop was gebaseerd op het feit dat wij geloven in een wereld waarin iedereen zijn eigen producten kan ontwerpen tegen een betaalbare prijs.

Product Telefoonhoesjes zijn er in alle soorten en maten, maar zo uniek als een zelf ontworpen 3D hoesje van Moogue vindt je ze nergens. Ontwerp je eigen unieke 3D telefoonhoesje en voorzie hem van je naam of unieke tekst.

Doel van de 3D configurator De Moogue 3D Configurator is ingezet om iedereen zijn eigen telefoonhoesje te laten ontwerpen. Het is voor iedereen, handig met computers of niet, mogelijk om een cool 3D hoesje te ontwerpen. Er is keuze uit vele hippe kleuren en je kunt je eigen tekst in 3D op de zijkant zetten. De hoesjes worden vervolgens geproduceerd met een 3D printer. Geen overtollige voorraden van hoesjes die toch niet verkocht worden dus.

Demonstratie

Meer dan 5.000.000 verschillende hoesjes die nog voorzien kunnen worden van een unieke tekst.

De basis voor het hoesje is uiteraard het type telefoon dat je hebt. Vele populaire telefoons zijn uitgewerkt. Daarna kun je je hoesje ontwerpen door te kiezen uit verschillende type bumpers; een achtergrond patroon; wel of geen afbeelding; je favoriete kleur en je unieke tekst op de zijkant.

Kortom; Ontwerp je eigen coole 3D hoesje!

  • 32 telefoons
  • 3 bumpers
  • 42 patronen
  • 90 afbeeldingen
  • 14 kleuren
  • 25 tekstposities

Output configurator

Nadat een klant zijn unieke hoesje heeft ontworpen en betaald heeft ontvangt hij per mail een bevestiging. Daarna wordt er geautomatiseerd een STL gegenereerd om het hoesje te kunnen printen. Daarnaast wordt er ook een XML gegenereerd zodat de 3D print locatie de exacte gegevens van de bestelling heeft.

Probeer dit nu

STL

STL is het file type dat nodig is voor een 3D printer. Van het ontworpen hoesje wordt na betaling geheel geautomatiseerd een STL geproduceerd.

XML

De klant gegevens, ordergegevens en ordernummer en filelocatie worden in een XML verstrekt aan de 3D print locatie.

JPG

Naast de configurator worden er hoesjes voorzien van het bedrijfslogo op maat gemaakt. Om de klant een voorbeeld te tonen genereren worden er geautomatiseerd 4 renderingen geproduceerd.

Speerpunten van deze configurator.

Teksten op de zijkant Online in de browser verschijnt de tekst die u typt In 3D; Voorbereid voor productiefiles; Zonder wachttijd

Geautomatiseerde productiefiles Ten behoeve van de productie van de hoesjes worden er, na ontvangst van de betaling, geheel geautomatiseerd een STL en XML gegenereerd.

Volledig responsive De configurator werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

In 3D het product bekijken binnen de website De hoesjes kunnen geheel in 3D bekeken en ontworpen worden op www.3DprintTelefoonhoesje.nl.

De combinatie van 3D printen, de consument zijn unieke hoesje laten ontwerpen en een online 3D configurator is waar wij bij Moogue goed in zijn.

Sebas Okkerman - Moogue

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.