Deurop: Waterdichte RVS kasten

Deurop is onderdeel van Ekutech Foodmachinery. Ekutech is gespecialiseerd in het ontwikkelen van machines voor de foodsector. Onder het label Deurop worden op maat gemaakte high-end waterdichte RVS kasten op markt gebracht.

Product In de foodsector staat hygiene voorop, dat mag duidelijk zijn. Veel fabrieken worden dagelijks gereinigd met water. Om te voorkomen dat computers, printers, labelprinters enz. nat worden tijdens het reinigen worden ze geplaatst in de kasten van Deurop, welke waterdicht afgesloten kunnen worden.

Doel van de 3D configurator Het doel van de 3D configurator is om (potentiele) klanten de mogelijkheden van de Deurop kast in 3D te laten zien. Door middel van de 3D configurator wordt duidelijk dat Deurop maatwerk levert, tot op de milimeter. Daarnaast zijn alle opties zichtbaar. Door de producten te verbeelden is de eerste drempel weggenomen om in contact te treden.

Demonstratie

Hoe groot moet uw ideale kast zijn? Op milimeter niveau kunt u hem ontwerpen in de 3D configurator.

Afhankelijk van de plek waar de kast dient te komen is het mogelijk om te kiezen uit een vrijstaande kast; een wandkast of een inbouwkast. Daarna kun je de exacte maat in milimeters invoeren. Uiteindelijk maak je kast compleet met een legplank, lade of knevelsluitingen.

Kortom; Configureer je perfecte waterdichte RVS kast.

  • Vrijstaande kast, Wandkast of Inbouwkast
  • Breedte, Diepte en Hoogte in milimeters in te voeren
  • Optie knevelsluitingen
  • Optie legplanken
  • Optie lade

Output configurator

Nadat de klant zijn op maat gemaakte kast heeft ontworpen en zijn gegevens achter heeft gelaten ontvangt hij automatische een mail met daarin al zijn ingevoerde gegevens. Deze mail gaat in de BCC ook naar Deurop, zodat er contact gelegd kan worden. Daarnaast kan er een reply op deze mail worden gedaan. Er wordt gemaild vanuit het domein van Deurop, dus de klant heeft niet door dat dit door Moogue wordt gedaan.

Probeer dit nu
 email-icon-3d-product-configurator

Gepersonaliseerde Email

Automatisch wordt er een gepersonaliseerde mail verzonden naar de klant, met daarin alle ingevoerde gegevens. Onze opdrachtgever staat uiteraard in de bcc, zodat er contact opgenomen kan worden.

Speerpunten van deze 3D configurator

Sales engine De 3D configurator wordt ingezet als 'sales engine' om potentiele klanten een indruk van de mogelijkheden te geven.

Ontworpen in de huisstijl Er is rekening gehouden met de huisstijl, kleuren en lettertypes van de bestaande website.

Volledig responsive De configurator werkt in elke browser, op elke device: desktop; laptop; tablet en smartphone.

In 3D het product bekijken binnen de website De joysticks kunnen geheel in 3D bekeken en ontworpen worden op de website van Batenburg Mechatronica.

Geautomatiseerde email vanuit het domein van de klant Wij kunnen mailen vanuit het domein van onze opdrachtgever. Op die manier kan een klant ook reply sturen als er vragen zijn.

De waterdichte RVS kasten van Deurop zijn een high-end product. Deze 3D configurator geeft perfect het maatwerk weer dat wij leveren.

Edwin van Kuik - Ekutech Foodmachinery / Deurop

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.