Moogue 3D Logo Uploader° voor pennen met bedrijfslogo

Speciaal voor de promotionele branche hebben wij de Moogue 3D Configurator° en de Moogue 3D Logo Uploader° met elkaar gecombineerd.

Product Pennen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Praktisch iedere pen is van een bedrijfslogo te voorzien en praktisch ieder bedrijf heeft ook zijn eigen pennen. Dit is een basis product als je als bedrijf in de promotionele branche actief bent. Wij zorgen ervoor dat uw pennen online in 3D getoond worden en dat de klant zijn eigen logo kan uploaden, kleuren kan aanpassen enzovoort.

Doel van de 3D uploader Wij automatiseren met de combinatie van de Moogue 3D Uploader° en de Moogue 3D Configurator° het vaak eentonige werk van het maken van voorbeelden voor de klant. Ook hoeft een klant niet meer te wachten op een voorbeeld, want is realtime te zien op de website. Op die manier kan de klant heel gericht zijn ideale pen ontwerpen, zonder dat u eerst allerlei voorbeelden heeft gemaakt. Op deze manier maakt u meer marge op de verkoop van pennen.


Demonstratie

Configureer je unieke pen met bedrijfslogo

Feitelijk is het een combinatie van een 3D Uploader en een 3D Configurator. Op deze manier kun je zelf je unieke pen ontwerpen.


  • Type pen
  • Kleur van de pen
  • Kleur van verschillende onderdelen
  • Logo op verschillende locaties
3D bedrijfslogo uploader configurator voor pennen

Automatische gegenereerde verkoopafbeeldingen

Zonder tussenkomst van mensenhanden wordt er, vanuit de meeste ideale hoek, automatisch een verkoopafbeelding van de pen gegenereerd inclusief het geuploade logo van de klant.


Probeer dit uit
PNG afbeelding Geheel automatisch wordt er een PNG afbeelding van de ontworpen pen inclusief logo gegenereerd.
JPG afbeelding Geheel automatisch wordt er real time een JPG verkoopafbeelding van de ontworpen pen inclusief logo gegenereerd.
excel-icon-3d-product-configurator
Excel Uw ontvangt van ons, indien gewenst, een Excel file met alle klant en order data.
Email Geheel geautomatiseerd kunnen wij aanvragen opvolgen met een gepersonaliseerde email, welke verzonden wordt vanuit uw domein. Op die manier kan de klant een reply naar u sturen.
3d logo uploader conmfigurator voor pennen met een bedrijfslogo

Speerpunten van deze 3D Logo Uploader

3D product view Er worden geheel geautomatiseerd verkoopafbeeldingen naar potentiele klanten gemaild.

Geautomatiseerde verkoopafbeeldingen Direct in uw website, zonder installatie van een plugin (als flash), kan het product rondom 360 graden bekeken worden.

Combinatie van configureren en logo uploaden Wij hebben hier een combinatie gemaakte van configureren van een 3D model en het uploaden van een bedrijfslogo op een 3D model.

Het automatiseren van de verkoopafbeeldingen scheelt u een hoop handmatige handelingen. Sterker nog, de klant kan het helemaal zelf en hoeft niet meer te wachten op een voorbeeld in zijn mailbox.

Wij maken een gratis 3D voorbeeld van uw product.