3D configurator automatische email

Gepersonalisserde email vanuit uw domein

Een email als output van de configurator is meeste gebruikelijke en snelle manier van communiceren.

Automatische een gepersonaliseerde email Net zoals u gewend bij webwinkels ontvangt uw (potentiele) klant, binnen 1 minuut nadat hij zijn gegevens achtergelaten heeft, een gepersonaliseerde email in zijn mailbox. Deze email komt vanuit uw domein en email adres dat u wenst. Bijvoorbeeld [email protected]. Op deze manier merkt de klant niet dat wij de mail verzenden, kan hij ook een reply sturen en kan er een email wisseling tot standkomen. U ontvangt dezelfde mail vervolgens (bcc) in uw mailbox. Op die manier kunt u zelf actief opvolging geven op een aanvraag.

Ook kunnen wij files, op basis van de gemaakte configuratie meesturen. Denk hierbij aan een afbeelding of een STEP file.

Voordelen Perfecte klantbeleving en u heeft zelf volledige grip op het contact met de klant via een normale communicatievorm. Tevens kan de potentiele klant zijn configuratie makkelijk delen met bijvoorbeeld collega's.

Vanuit uw domein in uw huisstijl

Zoals hierboven te zien is, kunnen wij een volledig responsive HTML email opmaken in uw huisstijl. In dit voorbeeld zit een afbeelding van de gemaakte configuratie en een knop terug naar de configurator die dan direct de juiste configuratie laadt. Ook alle NAW gegevens zijn in de email verwerkt.

  • Mailen vanuit uw domein
  • Klant ziet uw mailadres
  • Klant replyt naar uw mailbox
  • HTML opmaak mail naar uw wens
  • Files meezenden als bijlage
  • Knop om terug te keren naar de configuratie